Healingens Kraft

LaStone Massage Esbjerg

Tlf 30495806

Healingens Kraft

 

En beretning om den unge kvinde Sara, der efter 5 knæoperationer over en årrække, står tilbage med daglige store smerter og dermed en begrænsning i hendes fysiske udfoldelse. Sara er hypermobil, hendes knæ går af led. Lægerne opererer, det bliver til 5 gange, men smerterne står Sara tilbage med, samt en stressfølelse i knæene, tunge ben, uro, samtidig med en forvirrethed m.h.t. sin fremtid, som naturligvis påvirker hendes psykiske tilstand.

Jeg tilbyder Sara en healingsforløb på min briks, hvor jeg vil bruge det, jeg kan, på nær massage. For mig er det en fin udfordring, da jeg altid bringer massage ind i mine behandlinger, men nu må tænke anderledes.

De første par gange guider jeg Sara til selvindsigt, bruger klangskål på og uden for kroppen, afbalancerer med polaritetspunkter, formidler den healende energi, bruger forbøn. Sara har nogle fantastiske oplevelser på briksen i retning af fornemmelse af sin egen aura, tydelig fornemmelse af den energi, jeg formidler. De skønneste farvebade, et humørløft uden lige. Klangskålen baner en vej fra under knæet til hofte, energien flyder igen frit her.Efter de enkelte behandlinger, føles det som Sara har fået et stort plaster på hvert knæ, som dulmer smerterne i nogen grad.

 

Sara beskriver selv sin oplevelse sådan:"Jeg må indrømme, at jeg på ingen måde havde regnet med de oplevelser, der skulle vise sig at følge. Den første gang oplevede jeg ren lykke, jeg var glad, levede i min egen lille boble, havde følelsen af, at ingen kunne gøre mig ondt. De første gange talte Jytte fra 10 til 1, hvorved jeg ligesom sank ind i mig selv. Undervejs havde jeg svært ved at trække vejret, følte det lidt som en slags søvn, men jeg var fuldt ud tilstede. Da jeg hører tallet 1, føler jeg, at jeg står med ryggen mod en mur og med en grå mur foran mig også. Jytte lagde hænderne på mig forskellige steder, stillede spørgsmål, som jeg besvarede ud fra det, der kom til mig. Efter at være talt tilbage igen til fuld tilstedeværelse i rummet, følte jeg, at jeg fyldte hele rummet, kunne slet ikke forstå, hvordan der kunne være plads til Jytte også, kunne slet ikke regne ud, hvordan jeg skulle komme ud af døren, når den tid kom. Jeg fyldte alt samtidig med, at en glæde fyldte mig, jeg glædede mig vildt til noget, der var udefinertbart."

 

Efter endnu et besøg hos en knæspecialist, er Sara nu endegyldigt overgivet til sin egen skæbne sammen med Pamol hver 6. time. Men samtidig har healingen nu givet hende 2 døgns smerte- og pille frihed efter hver healing . Først nu ser vi begge en fysisk udvikling i forløbet.

 

Vi mødes ugentlig, jeg har bestemt at forløbet skal vare 13 uger. En uge springer vi dog over, med det resultat, at Sara den efterfølgende gang møder op stresset og ikke i tvivl om, hvad healingen giver hende, hendes krop & sjæl har savnet det vildt. Jeg oplever her 7. gang et indre billede af Jesus naglemærker og ordene ” af smerten kommer helbredelsen”.

 

Her gør jeg igen plads til Sara´s egne ord:"Først ligger jeg mig på briksen, lukker øjnene, Jytte beder forbøn, lægger hænderne blidt på mine skuldre, hvorved jeg kan mærke, at jeg er åben og klar til at mærke, hvad der sker i min krop. Jytte placerer 2 fingre på h.h.v. tinding og skulder på samme tid, enten får jeg hovedpine eller ondt mellem de 2 punkter.Fingrene bliver flyttet til skulder/hofte, her føler jeg, at der bliver placeret et tov, en fysisk forbindelse mellem punkterne. Så er turen kommet til hofte/knæ, her myldrer farverne frem under mine øjenlåg. Da Jytte når til punkterne under mine fodsåler, skete det, der overbeviste mig om, at healing virker. Jeg fik fornemmelsen af, at al dårlig energi strømmer ud af mig i en slags kanal, mine skuldre blev 10 kg lettere. Fantastisk. Jytte fortsatte med punkterne i modsat side af kroppen.Her mærkede jeg igen tovværket, jeg ligesom blev spundet ind i. Jeg svævede af lethed. Sluttelig arbejdede Jytte med knæene, hænderne omsluttede knæene helt. Her gjorde det ondt eller varme- kuldefornemmelser. Noget skete med knæene. Jeg opfattede, at en klangskål blev ført hen over min krop, det var som vibrationerne fjernede det, der nu var blevet givet fri/healet."

 

Det er nu blevet helt normalt at Sara går fra mig smertefri (som varer ca 2 døgn), som hun siger, ”plastrene på knæene bliver større” – under de kommende forløb oplever Sara stor smerte under healingen, der så forsvinder ved afslutningen af behandlingen. Hun går derfra med stor træthedsfølelse.

 

Ved forløb nr. 11 er Sara nu klar over, at hendes grundindstilling til sig selv er ændret, hun vil sin egen krop, hun accepterer sig selv helt og fuldt. Efterfølgende oplever hun stor grad af smertefrihed, således at 2 piller dagligt kan udelades, hun går herfra 12. gang, ikke træt men superfrisk.

 

Da vi mødes 13 og sidste gang (28/10-2016), kan vi konstatere at stress-fornemmelsen i knæene er helt væk, at Sara helt klart har bevæget sig fra det sorte felt til nu at være i det hvide og glædesfyldte felt. Jeg bliver dog vildt overrasket, da Sara fortæller, at hun dagen i forvejen har tilbagelagt 1000 m i løb, og kun fik de sædvanlige smerter som efter en lang gåtur eller lignende. I den sidste meditative tilstand oplever Sara følelsen af frihed. Jeg ser en gylden aura og tænker, at nu er alt renset.

 

Her giver jeg igen ordet til Sara:"På et tidspunkt hvor jeg blev guidet, oplevede jeg, at jeg befandt mig i et stort rum, den ene side var sort, midten var grå, modsat side var hvid. Jeg dansede rundt i det grå felt. Da jeg igen åbnede øjnene, blev jeg klar på betydningen. Det sorte felt, det område har jeg forladt, jeg er i det grå, men mit mål, er det hvide felt, der hvor jeg er på vej hen. Og jeg fik ret. Jeg fortsatte de sidste uger med healing, kunne mærke at det rykkede for mig. Jeg begyndte at gå ture, fik meget overskud, havde fået en forståelse for mine knæ, at jeg skal have det bedste ud af min hverdag med en eller anden grad af smerte. I dag kan jeg løbe 1 km,uden pause, hvilket jeg aldrig har gjort før. Så til dig, der evt. ikke tror på healing....PRØV DET! Det hjælper, når du giver det tid."

 

Sara er nu klar til at tage hånd om sin egen fysiske tilstand og udviser en gejst og en parathed til at lade dette ske fyldest. At vore 13 møder skulle forårsage at gå fra at bevæge sig besværet til at løbe 1 km, det havde ingen af os overhovedet drømt om ville være muligt. Jeg forsøger på ingen vis at tage æren for dette, jeg fik lov at formidle energien, Sara fik den starthjælp hun behøvede til at tage livet i egne hænder, men fantastisk var det at være med til.

Fantastisk at opleve healingens kraft. Der er så meget mere.. mellem himmel og jord… Tak Sara (som har foreslået offentliggørelse af dette).

 

NB.Vi mødtes til healing igen (22/12-2016) og jeg kan glædes over, at Sara kun tager smertestillende en gang i døgnet. At hun stadig er en glad kvinde med mod på livet.

Og nu (19/10-2017) er Sara fri af smertestillende medicin og kan bevæge sig fuldstændig, som hun har lyst til.

 

 

Strandby Plads 3 kld. Esbjerg