Behandling og velvære

LaStone Massage Esbjerg

Tlf 30495806

 

 

 

 

LaStone Massage

LaStone Massage kan anbefales til såvel behandling af muskelspændinger som til velvære-behandling. I behandlingen arbejdes der med både varme og kølige sten. Stenene bliver placeret under og over kroppen, herefter masseres med stenene direkte på huden i en olie-massage. De varme sten giver dig en følelse af, at dine muskler langsomt smelter ved kontakten med mange varme hænders tryk. Du opnår en dyb afspændt tilstand af krop og sind.

Varighed vælg 90/75/60min.

 

Dybdemassage m/Triggerpunktbehandling

Her sættes der fokus på dine smertepunkter. Det være sig spændte muskler i nakke/skuldre evt. som følge af stress. Spændingshovedpine, Iskiasnerve-smerter, træt-/ømhed i ryg/lænd m.m.

Efter aftale kan varme/kølige sten også tages i anvendelse her som supplement. 5 minutter af behandlingstiden går med journalskrivning.

Varighed 45min/60min

 

Klassisk Massage

Du modtager en oliemassage med hænder, hvor der bliver løsnet op for spændinger i muskulaturen. En dybdegående massage af hele kroppen, der forbedrer blodcirkulationen og giver øget velvære. Velegnet også som firmamassage.

 

Aroma Touch

Der indgår otte æteriske olier af høj kvalitet fra doTERRA, USA. De bliver dryppet direkte på din hud og masseret ind i dine energibaner, ind i huden med kokosolie, der fører olierne ind i dine celler. Jeg masserer på ryg, nakke, baghoved, under dine fødder. De støtter afstresning, immunforsvaret, betændelsestilstande, nervesystemet. De løfter din energi og støtter kroppens naturlige healingsprocesser. Du vil opleve både at være afspændt og have fået et energiløft.

 

Healingsmassage

Du får en blid olie-massage over hele kroppen. Der indledes med terapeutisk berøring, som går igen under hele massagen. Der afsluttes med Klangmassage, hvor du mærker vibrationerne bevæge sig gennem din krop. Du bliver guidet igennem en farvevisualisering undervejs. Massagen har til formål at give dig en oplevelse af indre fredfyldthed, hvor du slipper stresstanker og oplever afspændthed.

Her kan tilføjes en guidning til selvindsigt og forløsning af problematiske følelser. Vær klar med et par nøgleord.

Varighed 90min.

 

Healing

Prøv en times healing,der består af samtale,klangskåle, forbøn, healing og mærk freden brede sig i hele kroppen. Er god ved uro, tankemylder, søvnløshed.

 

 

Strandby Plads 3 kld. Esbjerg